Data Restore Software Drpu.com menyediakan pelbagai jenis data memulihkan perisian untuk pulih hilang fail dan folder dari pelbagai peranti storan data. Download data percuma memulihkan perisian untuk Windows dan Mac untuk memulihkan data yang hilang dari media storan data yang berbeza.    Share on Facebook  
 

Data Kembalikan Perisian

Data Restore Software - Premium

Data Perisian Kembalikan - Premium

Data yang komprehensif dan profesional Kembalikan Perisian - Premium adalah penyelesaian terbaik untuk mendapatkan kembali rekod yang dipadam dari cakera keras dan USB yang disokong kilat tanggal media pemacu seperti pemacu usb Luar, Telefon Bimbit, Sistem Permainan Mudah Alih, Kad Memori dan lain-lain yang serupa pemacu digital.

USB Drive

Data Kembalikan Perisian untuk USB drive

Advanced perisian pemulihan yang direka untuk mendapatkan dipadam fail dan folder (termasuk muzik, lagu-lagu audio-video, imej dan lain-lain) dari media Pen rasuah atau diformat storage drive. Perisian menyediakan data memulihkan kemudahan dalam kes anda secara tidak sengaja hilang data dari USB drive media digital.

Memory card

Kembalikan Data Perisian untuk kad memori

Sekarang anda hanya boleh dapati hilang, terpadam, dipadam gambar, imej, digital Buncis dan klip video dari kad memori flash media sokongan. Gunakan kad memori pemulihan data perisian dan memulihkan fail yang hilang dari semua penyimpanan biasa peranti digital.

FAT

Kembalikan Data Perisian untuk Sistem Fail FAT

Data Perisian Pemulihan untuk memulihkan fail dan folder hilang selepas penghapusan, format cakera, serangan virus dan kerosakan perisian daripada jumlah keras FAT dibahagikan cakera. Begitu juga menyelamatkan data apabila dikosongkan bin kitar semula folder atau dipadam menggunakan kekunci Shift + Delete.

Sim Card

Data Kembalikan Perisian Sim kad

Mudah untuk digunakan penyelesaian untuk pengguna telefon bimbit untuk mendapatkan kembali mesej teks dipadam dan senarai kenalan Buku Telefon. Kad pemulihan utiliti memulihkan teks SMS maklumat (termasuk sms peti masuk, peti keluar sms, draf, menghantar item) dan nombor telefon hubungi buku dari kad SIM telefon bimbit anda.

iPod data recovery

Kembalikan Data Perisian untuk iPod

Muzik terbaik pemulihan perisian untuk pengguna di rumah untuk menyelamatkan hilang, fail muzik dipadam, klip audio-video dari media storan digital iPod. Memulihkan fail muzik apabila hilang dari model iPod yang biasa digunakan termasuk Classic iPod, iPod Mini, iPod Shuffle dan lain-lain model popular iPod audio video.

Digital Camera

Data Kembalikan Perisian untuk kamera Digital

Kini anda boleh memulihkan sengaja dipadam gambar digital imej dari semua popular Canon, Nikon, Kodak, Sony, Samsung, Toshiba kamera digital penyimpanan media flash dengan penggunaan Data Kembalikan Perisian Perisian kamera Digital.

Digital Media

Kembalikan Data Perisian untuk USB media digital

Undelete fail dipadam dari digital kilat tanggal media termasuk kad kilat padat, MMC kad, mp3 player, pen drive dan lain-lain media storan digital dengan penggunaan Kembalikan Data Perisian untuk USB Software media digital.

NTFS

Kembalikan Data Perisian untuk Sistem Fail NTFS

Sekarang memulihkan fail dipadam dan folder dari Desktop anda atau PC Laptop dengan menggunakan perisian pemulihan data terlebih dahulu. NTFS partition fail pemulihan utiliti mudah mendapatkan fail dari partition cakera keras dicipta pada Windows 7, Vista, XP, Server 2008, NT dan Windows 2003 dan lain-lain

Digital pictures

Data Kembalikan Perisian untuk Digital gambar

Kembalikan Data Perisian untuk Digital gambar Perisian pulih hilang dipadam dan diformat gambar digital tidak boleh diakses, imej, fail muzik dan folder dari cakera keras partition jumlah memandu dan USB flash tanggal peranti storan media dalam kos yang berkesan dan cara paling mudah.
© Copyright drpu.com