Data Restore Software Drpu.com обезбедува различни видови на податоци врати софтвер за враќање на изгубени датотеки и папки од различни видови на чување на податоци уреди. Превземи бесплатно податоци врати софтвер за Windows и Mac за враќање на изгубени податоци од различни податоци за чување на податоци.    Share on Facebook  
 

Податоци врати софтвер

Data Restore Software - Premium

Податоци врати софтвер - Премиум

Професионален и сеопфатен податоци врати софтвер - Премиум е најдобро решение да се вратам избришани податоци од хард диск и USB поддршка флеш пренослив медиум дискови како надворешен USB дискови, мобилни телефони, преносни игри системи, мемориски картички и други слични дигитални уреди.

USB Drive

Податоци врати софтвер за USB драјв

Напредно обновување на софтвер дизајниран да се повратат избришани датотеки и директориуми (вклучувајќи музика, аудио-видео песни, слики и сл) од корумпираните или форматирана Пен диск за чување на податоци. Софтвер обезбедува податоци за обновување објект во случај имаш случајно изгубени податоци од USB диск дигиталните медиуми.

Memory card

Податоци врати софтвер за мемориски картички

Сега можете едноставно да го најдете изгубени, избришани, избришани слики, слики, дигитални Snaps и видео клипови од флеш мемориски картички поддршка медиуми. Користете мемориска картичка податоци за обновување на софтвер и враќање на изгубени фајлови од сите заеднички дигитални уреди за складирање.

FAT

Податоци врати софтвер за FAT датотечен систем

Обнова податоци софтвер за враќање на фајлови и фолдери изгубени после бришење, диск формати, вирусот напад и софтверски дефект од FAT поделен хард диск тома. Слично спаси податоци кога се испразнија ѓубрето папка или избришани користење на Shift + Delete копчињата.

Sim Card

Податоци врати софтвер за SIM картичка

Лесен за користење решение за мобилни корисници да се опорави избришани текстуални пораки и телефонски книга листата со контакти. Картичка за обновување Нови врати текст на SMS информации (вклучувајќи сандаче смс, излезното смс, нацрти, испрати прилози) и телефонски книга телефонски броеви за контакт од SIM картичката на Вашиот мобилен телефон.

iPod data recovery

Податоци врати софтвер за iPod

Најдобра музика за обновување на софтвер за домашни корисници да го спасат исчезнати, избришани музички фајлови, аудио-видео клипови од iPod дигитални медиуми за чување. Враќање на музички фајлови, кога загуби од најчесто се користи iPod модели, вклучувајќи iPod Classic, iPod Mini, iPod shuffle и други популарни iPod аудио видео модели.

Digital Camera

Податоци врати софтвер за дигитален фотоапарат

Сега можете да се опорави случајно избришани дигитални фотографии слики од сите популарни Canon, Nikon, Кодак, Sony, Samsung, Toshiba дигитален фото апарат флеш складирање медиуми со употреба на податоци врати софтвер за дигитални камера софтвер.

Digital Media

Податоци врати софтвер за USB дигитални медиуми

Обновете избришани фајлови од дигитална флеш пренослив медиум вклучувајќи Compact Flash картичка, MMC картичка, mp3 плеер, пенкало диск и други дигитални медиуми за чување со употреба на податоци врати софтвер за USB дигитални медиуми софтвер.

NTFS

Податоци врати софтвер за NTFS File System

Сега се опорави избришани датотеки и папки од вашиот десктоп или лаптоп компјутери со користење на однапред податоци за обновување на софтвер. NTFS партиција датотеки обновување Нови лесно добивање на фајлови од хард диск партиција создадени за Windows 7, Vista, XP, Server 2008, NT и Windows 2003 и др

Digital pictures

Податоци врати софтвер за дигитални слики

Податоци врати софтвер за дигитални слики софтвер обновува изгубени избришани и форматирана недостапни дигитални фотографии, слики, музички фајлови и папки од хард диск партиција волумен и USB флеш пренослив медиум уреди за складирање во исплатливи и најлесен начин.
© Copyright drpu.com