Data Restore Software Drpu.com biztosít különböző típusú adatok helyreállítása szoftver, hogy visszaszerezze az elveszett fájlokat és mappákat a különböző típusú adattároló eszközök. Letöltés ingyenes adatok helyreállítása szoftver Windows és Mac visszaállítani az elveszett adatok különböző adattároló eszközök.    Share on Facebook  
 

Adatok Restore Software

Data Restore Software - Premium

Adatok Restore Software - Premium

Szakmai és átfogó adatok visszaállítása Software - Premium a legjobb megoldás, hogy újra a törölt rekordokat merevlemez és USB támogatott Flash cserélhető adathordozó meghajtók, mint a külső USB-meghajtókat, mobiltelefonokat, hordozható Gaming Systems, memóriakártyák és más hasonló digitális meghajtók.

USB Drive

Az adatok visszaállítása szoftver USB-meghajtó

Advanced visszaszerzés szoftver célja, hogy beolvasni a törölt fájlokat és mappákat (beleértve a zenét, audio-video dalok, képek stb.), A sérült vagy formázott Pen drive adathordozók. Szoftver biztosítja az adatok helyreállítása létesítmény az esetre, ha véletlenül elveszett adatok USB drive digitális média.

Memory card

Adat-visszaállítás szoftver Memóriakártya

Most egyszerűen megtalálni elveszett, törölt, törölt képek, képek, digitális pattan és videofájlok flash memória kártyák támogató média. A memória kártya adat visszaszerzés szoftver és visszaállíthatja elveszett fájlokat az összes elterjedt digitális adathordozók.

FAT

Adatok Restore Software for FAT File System

Data Recovery szoftver, hogy visszaszerezze a fájlok és mappák vereség a törlés után, a lemez formátum, vírus támadás és a szoftver hibás működését FAT megosztjuk merevlemez kötetek. Hasonlóképpen megmentésére adatokat, amikor kiürült Lomtár mappába vagy törli a Shift + Delete gombokat.

Sim Card

Az adatok visszaállítása szoftver Sim kártya

Könnyen használható megoldás a mobil felhasználók számára, hogy visszaszerezze törölt Szöveges üzenet, majd a Telefonkönyv névjegyzék. Card Recovery Utility restore szöveges SMS információk (beleértve beérkező sms, Kimenõ sms, tervezetek, küldje tétel) és a telefonkönyv kapcsolattartási számait a SIM-kártyáról a mobiltelefon.

iPod data recovery

Adatok Restore Software for iPod

Legjobb zene visszaszerzés szoftver az otthoni felhasználók megmenteni hiányzik, törölt zenei fájlok, audio-video klipeket iPod digitális adathordozó. Visszaállítása zenei fájlokat, ha elvesznek a leggyakrabban használt iPod modellek, beleértve az iPod Classic, iPod mini, iPod Shuffle és egyéb népszerű audio-video iPod modellek.

Digital Camera

Az adatok visszaállítása szoftver digitális fényképezőgép

Most már visszaállítani a véletlenül törölt digitális fényképek képek minden népszerű Canon, Nikon, Kodak, Sony, Samsung, Toshiba digitális fényképezőgép vakuval adathordozók használatát a Data Restore Software Digitális fényképezőgép szoftver.

Digital Media

Adat-visszaállítás szoftver USB digitális média

Undelete törölt fájlok a digitális vaku cserélhető média, beleértve a Compact Flash kártya, MMC kártya, mp3 lejátszó, pendrive és egyéb digitális adathordozók használatát a Data Restore Software USB digitális média szoftver.

NTFS

Adat-visszaállítás Szoftver NTFS fájlrendszer

Most visszaállítani törölt fájlokat és mappákat az asztali vagy hordozható PC-k használatával az előzetes adat visszaszerzés szoftver. NTFS partíció fájlokat visszaszerzés típus könnyen letölteni fájlokat a merevlemez partíciós létrehozott Windows 7, Vista, XP, Server 2008, NT és a Windows 2003, stb

Digital pictures

Az adatok visszaállítása szoftver digitális képek

Adat-visszaállítás szoftver digitális képek szoftver visszanyeri elvesztett törölt és formázott megközelíthetetlen digitális fényképek, képek, zenei fájlokat és mappákat a merevlemez partíciós mennyiség és USB cserélhető adattároló eszközök költséghatékony és legegyszerűbb módja.
© Copyright drpu.com