Data Restore Software Drpu.com ofron lloje të ndryshme të të dhënave të rivendosur software për të shërohen fotografi humbur dhe dosjet nga llojet e ndryshme të të dhënave storage devices. Shkarko pa pagesë dhënave të rivendosur software për Windows dhe Mac për të rivendosur të dhënave ka humbur nga media të ndryshme magazinimit të të dhënave.    Share on Facebook  
 

Të dhënat Restore Software

Data Restore Software - Premium

Të dhënat Software Restore - Premium

Të dhënat profesionale dhe gjithëpërfshirës Restore Software - Premium është zgjidhja më e mirë për të marrë përsëri të dhënat fshihet nga hard disk dhe i lëvizshëm USB flash drives mbështetura nga media si disqet e jashtme USB, telefonat celularë, sistemet Portable lojrave, kartat e kujtesës dhe disqet e tjera të ngjashme dixhitale.

USB Drive

Të dhënat Restore Software për USB drive

Software shërim të avancuar të dizajnuara për të rifitoj fotografi fshihet dhe dosjet (duke përfshirë muzikë, audio-video këngë, imazhe etj) nga hard korruptuar ose formatuar media storage Pen. Software ofron objektit të rivendosur të dhënave në rast se ju keni humbur aksidentalisht dhënave nga USB media makinë digjitale.

Memory card

Të dhënat Software Restore për kartën Memory

Tani ju thjesht mund të gjeni të humbur, fshihet, fotografi fshihet, imazhe, digjitale snaps dhe video klipe nga kartat e kujtesës flash media mbështetëse. Përdorni kartën e kujtesës të dhënave software shërim dhe rivendosjen e fotografi humbur nga të gjitha pajisjet e zakonshme ruajtje digjitale.

FAT

Të dhënat Software Restore për File System FAT

Data Recovery Software për të shërohen fotografi humbur dhe dosjet pas fshirjes, formate disk, sulm virus dhe mosfunksionim software nga FAT ndarë vëllime hard drive disk. Në mënyrë të ngjashme, kur zbrazur të dhënat e shpëtimit dosje ricikloj bin ose fshihet duke përdorur Shift + Delete çelësat.

Sim Card

ข้อมูลเรียกคืนซอฟต์แวร์สำหรับซิมการ์ด

Lehtë për t'u përdorur zgjidhje për përdoruesit mobil për të shërohen fshirë mesazhe me tekst dhe libër Telefon Albumi listë. Shërim card shërbimeve Teksti rivendosur SMS informacionin (duke përfshirë inbox sms, sms Dalje, harton, dërgoni artikuj libër) dhe numrat e telefonit të kontaktit nga kartën SIM e telefonit tuaj celular.

iPod data recovery

Të dhënat Software Restore për iPod

Mirë music software recovery për përdoruesit në shtëpi për të shpëtuar humbur, fotografi fshihet muzikë, audio-video klipe nga mediat iPod ruajtje digjitale. Rivendosur fotografi muzikë, kur humbi nga modelet e iPod të përdorura zakonisht duke përfshirë iPod Classic, iPod Mini, iPod Shuffle dhe modele të tjera të njohura audio iPod video.

Digital Camera

Të dhënat Restore Software për kamera digjitale

Tani ju mund të shërohen të fshirë aksidentalisht fotografi digjitale imazhe nga të gjitha Canon, Nikon, popullore Kodak, Sony, Samsung, Toshiba aparat fotografik dixhital media storage flash me përdorimin e të Dhënave Restore Software Software për aparat fotografik dixhital.

Digital Media

Të dhënat Software Restore për USB mediave digjitale

Undelete fshihet fotografi nga mediat digjitale duke përfshirë flash lëvizshëm kompakt kartë flash, MMC kartelë, mp3 player, pen drive dhe media të tjera të magazinimit dixhitale me përdorimin e të dhënave software për USB Restore Software mediave digjitale.

NTFS

Të dhënat Software Restore për Sistemi NTFS file

Tani shërohen grisi fotografi dhe dosjet nga Desktop tuaj ose PC Laptop me përdorimin e të dhënave software shërim parë. NTFS ndarje fotografi shërim të shërbimeve të lehtë të rifitoj fotografi nga ndarje hard drive krijuar në Windows 7, Vista, XP, Server 2008, NT dhe Windows 2003 etj

Digital pictures

Të dhënat Restore Software për Digital foto

Të dhënat Software Restore Software për Digital foto rimëkëmbet humbur fshihet dhe të formatuar fotografi paarritshëm dixhitale, imazhe, fotografi muzikë dhe dosjet nga hard drive disk vëllimi ndarje dhe USB flash lëvizshëm storage devices medias në kosto efektive dhe mënyrë më e lehtë.
© Copyright drpu.com